Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Disney werkt aan eigen Marvel-series

  •  
19-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Loki Scarlet Witch
Tom Hiddleston en Elizabeth Olsen zullen straks mogelijk ook op tv gestalte geven aan hun filmpersonages.
Disney werkt naar verluidt aan een aantal miniseries die zich richten op personages uit het Marvel Cinematic Universe (MCU). De plannen verkeren nog in een vroeg stadium, maar volgens de website Variety zou het om te beginnen gaan om series over Scarlet Witch en Loki. Elke serie zou bestaan uit zes tot acht afleveringen en men verwacht dat Kevin Feige, de grote producent achter de films van Marvel, nauw bij de productie wordt betrokken. De acteurs uit de films, in dit geval dus Tom Hiddleston (al te zien in de serie The Night Manager ) als Loki en Elizabeth Olsen (al te zien in de serie Sorry For Your Loss ) als Scarlet Witch, zouden ook op het kleine scherm gestalte gaan geven aan hun vertrouwde personages, die we tot nu toe enkel in de bioscoop zagen. Ook andere Marvel-personages die nog geen eigen solofilm hebben krijgen straks mogelijk een eigen miniserie.
De series zullen exclusief te zien zijn op de streamingdienst van Disney, die in 2019 wordt gelanceerd. Momenteel zijn er Marvel-series te zien op onder meer Netflix.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!