Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Deze Netflix-series werden het vaakst gebinged

  •  
12-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
On My Block Poster
Welke series werden in 2018 het vaakst aan een stuk door uitgekeken? Netflix gaf een overzicht vrij.
Hoe de meting precies in zijn werk ging is niet bekend, maar het gaat volgens Netflix om het aantal wereldwijde 'binge sessies' in de periode van 1 januari tot 28 november. De serie die het vaakst gebinged werd was On My Block , een komisch drama over jonge mensen in een probleemwijk in Los Angeles, gevolgd door het tweede deel van Making a Murderer , het tweede seizoen van Thirteen Reasons Why , het derde seizoen van Last Chance U , het BBC-drama Bodyguard en de realityshow Fastest Cars. Drie van de titels uit de top zes zijn non-fictie. Op plek zeven tot en met tien vinden we de horrorserie The Haunting of Hill House , het tweede seizoen van Anne met een E , het controversiële Insatiable en het zesde seizoen van Orange is the New Black.
De best bekeken films van het jaar waren To All The Boy's I've Loved Before en The Kissing Booth , die door 50% van de kijkers ook een tweede keer bekeken werden.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!