Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Dexter wordt volgend jaar hervat als miniserie

  •  
14-10-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
50 keer bekeken
  •  
Dexter
Naast Michael C. Hall keert ook Clyde Phillips, destijds de showrunner tijdens de eerste vier seizoenen, terug.
Michael C. Hall gaf eerder in een interview al aan open te staan voor een terugkeer als Dexter en die terugkeer is nu dan echt officieel: de acteur zal in een tiendelige miniserie opnieuw gestalte geven aan de geliefde seriemoordenaar. Of er straks meer acteurs uit de vorige seizoenen terugkeren is niet bekend, maar scenarist Clyde Phillips (destijds de showrunner tijdens de eerste vier seizoenen) is wederom de hoofdschrijver. Aan het einde van het achtste seizoen van Dexter zagen we hoe het personage SPOILER onder een schuilnaam aan de slag was gegaan als houthakker in Oregon, nadat hij Hannah (Yvonne Strahovski uit The Handmaid's Tale ) en zijn zoon Harrison naar Argentinië had gestuurd. Verdere details over hoe het verhaal zich zal ontwikkelen zijn nog niet bekend.
De miniserie moet deze winter in productie gaan en men mikt op een première ergens in het najaar van 2021. Alle seizoenen van Dexter staan nu op Amazon.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!