Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Desperate Housewives komt ook naar Videoland

  •  
29-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
83 keer bekeken
  •  
Desperate Housewives
Desperate Housewives-fans die geen toegang hebben tot Ziggo krijgen straks nog een andere optie.
Vorige maand maakte Ziggo namelijk bekend dat zij op 4 juni alle acht seizoenen (180 afleveringen in totaal) toevoegen aan het VOD-aanbod. Videoland onthulde echter dat alle seizoenen van Desperate Housewives vanaf die datum ook bij hen te bekijken zijn. De komische dramaserie werd bedacht door Marc Cherry (The Golden Girls) en draait om vier vriendinnen die in een ogenschijnlijk saaie buitenwijk wonen. Al snel wordt echter duidelijk dat schijn bedriegt. De hoofdrollen in de serie worden vertolkt door Teri Hatcher (Lois & Clark), Felicity Huffman (Transamerica), Marcia Cross (Melrose Place) en Eva Longoria (Harsh Times). Ook Nicollette Sheridan (te zien in de nieuwe Dynasty ) heeft een bijrol. Desperate Housewives werd in de beginjaren vaak omschreven als een combinatie van Sex and the City en Twin Peaks.
Desperate Housewives was in Amerika van 2004 tot 2012 te zien op NBC en werd bij ons uitgezonden door NET 5. Lees ook: Follow the leader: Desperate Housewives.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!