Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Designated Survivor na twee seizoenen ten einde

  •  
13-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
61 keer bekeken
  •  
Designated Survivor
De seizoensfinale van komende donderdag wordt tevens de afsluiter van de serie als geheel.
Designated Survivor is in Amerika te zien op zender ABC, maar in de rest van de wereld mag Netflix de afleveringen telkens vlak na uitzending opnemen in het VOD-aanbod. De politieke thriller van David Guggenheim (Safe House) draait om de laaggeplaatste overheidsmedewerkeer Tom Kirkman (Kiefer Sutherland uit 24 en Touch) die tot zijn grote schrik wordt ingezworen als president, nadat alle belangrijke politici om het leven komen bij een bomaanslag. Sutherland was in de serie te zien met Natascha McElhone, Kal Penn en Maggie Q. Het tweede seizoen had gastrollen voor bekende acteurs als Breckin Meyer, Michael J. Fox en Sutherlands 24-collega Kim Raver. Desondanks trok de reeks minder kijkers dan het eerste seizoen, waardoor ABC besloten heeft om met de serie te stoppen.
Het eerste seizoen van Designated Survivor is in zijn geheel te zien op Netflix. De finale van het tweede seizoen heet Run en is vanaf 17 mei beschikbaar op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!