Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Deep State nu al zeker van tweede seizoen

  •  
06-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
56 keer bekeken
  •  
Deep State
Het eerste seizoen van de spionageserie met Mark Strong is vanaf volgende week te zien in Nederland.
De Britse acteur is als geen ander bekend met het genre, want hij speelde eerder al in zowel komische (The Brothers Grimsby, Kingsman) als serieuze (Tinker Tailor Soldier Spy, Body of Lies) spionagefilms. In zijn nieuwe serie geeft hij gestalte aan Max Easton, een voormalig MI6-agent die weer terug wordt gehaald door George White (Alistair Petrie), het hoofd van een nieuw samenwerkingsverband tussen de Britse geheime dienst en de Amerikaanse CIA. Easton wordt door White naar het Midden-Oosten gestuurd om de dood van zijn zoon (Joe Dempsie uit Game of Thrones ) te wreken, maar stuit daar al snel op een internationaal complot. Het nu al bestelde tweede seizoen zal straks net als de eerste reeks bestaan uit in totaal acht afleveringen.
Zender Fox is Deep State momenteel aan het promoten als "een must see voor de fans van Homeland ". Of dat ook terecht is kunnen we gaan zien vanaf 12 april.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!