Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Dear White People S02: Netflix onthult trailer

  •  
27-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Dear White People S02
Vanaf 4 mei kun je op Netflix weer kijken naar nieuwe afleveringen van de satirische dramaserie.
Dear White People is een vervolg op de gelijknamige film van Justin Simien uit 2014. Simien bleef voor de tv-versie nog aan als producent, maar stelde Yvette Lee Bowser (Living Single) aan als showrunner. De serie speelt zich af op een voornamelijk blanke universiteit in Winchester, waar de studenten te maken hebben met sociaal onrecht, culturele vooroordelen en (een gebrek aan) politieke correctheid. Samantha White (Logan Browning in de rol die eerder werd vertolkt door Tessa Thompson) presenteert daar een eigen radioprogramma getiteld 'Dear White People', waarin ze talloze beladen onderwerpen op een humoristische manier bespreekbaar maakt. Browning wordt in de serie bijgestaan door Brandon P. Bell (die ook in de film te zien was), Antoinette Robertson, DeRon Horton, John Patrick Amedori en Ashley Blaine Featherson.
Het tweede seizoen van Dear White People verschijnt 4 mei op Netflix. Lees ook de recensie van het voorgaande seizoen en luister naar de soundtrack van de serie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!