Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Deadly Class verschijnt in maart bij Ziggo

  •  
20-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
88 keer bekeken
  •  
Deadly Class poster
De duistere stripverfilming wordt geproduceerd door Joe en Anthony Russo (Avengers: Infinity War).
Deadly Class speelt zich af aan het einde van de jaren tachtig, en volgt de dakloze tiener Marcus (Benjamin Wadsworth), die wordt gerekruteerd voor een elite privéschool waar de grootste misdadigers ter wereld hun kinderen naartoe sturen. Hij leert er een aantal dodelijke vaardigheden, maar probeert tegelijkertijd zijn morele waarden te behouden, terwijl de rest van de klas hem niet bepaald welkom heet. De tv-serie werd ontwikkeld door Rick Remender, die ook verantwoordelijk was voor het bronmateriaal. De broers Anthony en Joe Russo (regisseurs van Avengers: Infinity War , plus het aankomende Avengers: Endgame) treden aan als producenten. Benedict Wong (die met de Russo's werkte aan Infinty War) speelt het hoofd van de school en Lana Condor ( To All The Boys I've Loved Before ) is te zien als een studente.
Het eerste seizoen van Deadly Class is vanaf 25 maart wekelijks te bekijken bij Ziggo Movies & Series. De reeks wordt in Amerika nu nog wekelijks uitgezonden door Syfy.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!