Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Dead to Me onthult trailer en datum

  •  
01-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Dead to Me
Christina Applegate (Samantha Who?) en Linda Cardellini (Freaks and Geeks) spelen de twee hoofdrollen.
Dead to Me is een dramaserie over rouwverwerking vol met inktzwarte humor. Christina Applegate (Married with Children) speelt de cynische weduwe Jen. Haar man kwam recentelijk om het leven bij een vluchtmisdrijf dat nog altijd niet is opgelost. Tijdens haar groepstherapie loopt ze de weduwe Judy (Linda Cardellini uit Bloodline ) tegen het lijf. Ondanks het feit dat Judy veel optimistischer in het leven staat dan Jen, onstaat er een hechte band tussen de twee vrouwen. Hun vriendschap komt echter onder druk te staan, wanneer er geheimen uit Judy's verleden naar boven komen. Dead to Me werd bedacht door Liz Feldman (Two Broke Girls, One Big Happy) en Will Ferrell, zelf met Applegate te zien in de Anchorman-films, treedt aan als uitvoerend producent.
Het eerste seizoen van Dead to Me gaat op 3 mei in première op Netflix. Voor andere series over rouwverwerking kun je nog kijken naar After Life en Sorry for Your Loss.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!