Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

De Luizenmoeder S02E01 trok 5,1 miljoen kijkers

  •  
17-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
De Luizenmoeder S02
De komische serie wist met de première van seizoen twee haar eigen kijkcijferrecord te verbreken.
Uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek blijkt dat de eerste aflevering van het tweede seizoen van De Luizenmoeder in totaal 5,1 miljoen keer is bekeken. Op televisie trok de aflevering bijna 4 miljoen kijkers en met de online kijkbeurten kwamen daar ruim een miljoen kijkers bij. Daarmee werd het record van vorig seizoen (4,7 miljoen kijkers in totaal) verbroken. Het record van kijkbeurten op tv stond vorig jaar nog op 3,5 miljoen kijkers. Met deze kijkcijfers zal er ongetwijfeld interesse zijn voor nog een derde seizoen, maar acteur en scenarist Diederik Ebbinge liet al weten dat hij na het tweede seizoen wil stoppen met de serie. Vanavond is de tweede aflevering van seizoen twee, waarin men op zoek gaat naar een opvolger van juf Helma, om 20.25 uur te zien op NPO 3.
Lees ook onze analyse van de hoge kijkcijfers van vorig jaar en de recensie van de première van seizoen twee. Morgen volgt een recensie van de tweede aflevering.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!