Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Daredevil: teaser voor het derde seizoen

  •  
10-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Daredevil
Na Jessica Jones, Luke Cage en onlangs Iron Fist komt ook Daredevil nog dit jaar terug met een nieuw seizoen.
De laatste keer dat we Matt Murdock / Daredevil (Charlie Cox) zagen was in de 'post credits scene' van The Defenders , waarin hij halfdood op bed lag en verzorgd werd door een aantal nonnen. Een van die nonnen zal onthuld worden als Sister Maggie (Joanne Whalley), in de comics de moeder van Matt Murdock. In de eerste teaser voor het derde seizoen zien we nog enkel Murdock zelf, die plaats heeft genomen op een biechtstoel. Naast Whalley werd acteur Wilson Bethel ( Generation Kill ) gecast als een mysterieuze FBI-agent. Daarnaast keert Vincent D'Onofrio in het derde seizoen weer terug als The Kingpin. Onlangs bevestigde Netflix dat Daredevil een Q&A-panel krijgt op de aanstaande New York Comic Con. De nieuwe afleveringen moeten vervolgens nog dit jaar op Netflix debuteren, hoewel er nog geen premièredatum bekend is.
Bekijk hieronder de eerste teaser voor het derde seizoen van Daredevil. De beelden waren ook te zien aan het einde van het tweede seizoen van zijn collega Iron Fist.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!