Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Daredevil S03: Joanne Whalley is Sister Maggie

  •  
29-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Joanne Whalley White Princess
Joanne Whalley (Willow) is gecast als een belangrijk personage uit de Born Again-strip van Frank Miller.
De Britse actrice uit The Borgias en The White Princess geeft in het derde seizoen van Daredevil namelijk gestalte aan Sister Maggie. In de laatste scène van The Defenders , waarin Matt Murdock / Daredevil (Charlie Cox) halfdood op bed lag, werd al gehint naar de komst van het personage. Sister Maggie werd in de jaren 80 bedacht door Frank Miller ( Sin City ). In de Born Again-reeks blijkt de zorgzame non ook de verloren moeder van Matt Murdock / Daredevil te zijn, maar het tv-personage wordt vooralsnog enkel omschreven als een 'sterke non die zegt waar het op staat en zeer begaan is met de veiligheid van Matt'. Onlangs werd ook acteur Wilson Bethel (Generation Kill) gecast als een mysterieuze FBI-agent. Daarnaast keert Vincent D'Onofrio in het derde seizoen weer terug als The Kingpin.
De opnamen van het derde seizoen van Daredevil zijn nu twee maanden aan de gang en de nieuwe reeks moet nog dit jaar op Netflix debuteren. Op 8 maart is het echter eerst de beurt aan het tweede seizoen van Jessica Jones.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!