Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Daredevil S03 heeft eerste trailer

  •  
04-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Daredevil S03
De New York Comic Con is begonnen en Netflix onthulde er nieuwe beelden uit het derde seizoen van Daredevil.
Daredevil is de tv-serie waar Marvel in 2015 hun Netflix-deal mee aftrapte. Daarna kregen ook Jessica Jones , Luke Cage en Iron Fist hun eigen series op Netflix, gevolgd door nog een cross-over in The Defenders. In de derde reeks van Daredevil wordt een zwaar toegetakelde Matt Murdock (Charlie Cox) verzorgd door Sister Maggie (Joanne Whalley). Murdock overpeinst zijn bestaan als advocaat en misdaadbestrijder, en lijkt daarbij ten einde raad. Ondertussen is zijn aartsvijand Wilson Fisk (Vincent D'Onofrio) na een deal gesloten te hebben met de FBI weer op vrije voeten. Fisk schakelt een mysterieus personage (Wilson Bethel uit Generation Kill ) in, die gehuld in een rood kostuum onschuldige slachoffers maakt, om zo de publieke opinie tegen de echte Daredevil te doen keren.
Het derde seizoen van Daredevil verschijnt 19 oktober op Netflix. Waar het recente seizoen van Iron Fist bestond uit tien afleveringen, krijgt Daredevil er weer dertien.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!