Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Code Black komt naar Ziggo en Videoland

  •  
04-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
74 keer bekeken
  •  
Code Black
De eerste twee seizoenen van de ziekenhuisserie met Marcia Gay Harden verschijnen begin december.
Code Black speelt zich af op de drukste spoedeisende hulp in Los Angeles, waar de artsen en verpleegkundigen dagelijks meer patiënten krijgen dan ze aankunnen. De ensemble cast wordt aangevoerd door Marcia Gay Harden (Mystic River, The Mist). De actrice geeft gestalte aan Leanne Rorisch, een dokter die gedreven wordt door de dood van haar man en twee kinderen, die ooit om het leven kwamen bij een auto-ongeluk. Rorish staat erom bekend zelfs de meest risicovolle procedures succesvol uit te voeren. Bijrollen zijn er voor Raza Jaffrey (Spooks), Bonnie Somerville (NYPD Blue) en Luis Guzmán (Traffic). In het tweede seizoen kwam ook Row Lowe (The West Wing) de cast versterken. Code Black werd bedacht door Michael Seitzman, die tevens werkte aan het derde seizoen van Quantico.
De eerste twee seizoenen van Code Black worden op 3 december toegevoegd bij Ziggo Movies & Series en zijn vanaf die datum ook terug te kijken bij Videoland.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!