Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Claire Danes over Carrie in Homeland S07

  •  
25-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Homeland
Hoe gaat Carrie om met het verraad van de president? Claire Danes licht alvast een tipje van de sluier op.
Het zevende seizoen van Homeland gaat op 11 februari van start in Amerika. Wanneer de serie in Nederland wordt hervat is nog niet bekend, maar op Netflix kun je nu het zesde seizoen alvast terugkijken als opwarmertje. Aan het einde van die zesde reeks SPOILER zag Carrie hoe haar vriend en collega Peter Quinn (Rupert Friend) zijn leven gaf om president Keane (Elizabeth Marvel) en haarzelf in veiligheid te brengen, om vervolgens door diezelfde president in haar rug gestoken te worden. Keane liet in de finale namelijk talloze overheidsmedewerkers zonder bewijs arresteren. Een van haar gevangenen is Saul Berenson (Mandy Patinkin), die zowaar een functie aangeboden krijgt van Keane's rechterhand Wellington (Linus Roache). In het filmpje vertelt Danes met wat voor 'mindset' haar personage het nieuwe seizoen ingaat.
Bekijk verder de volledige trailer voor het zevende seizoen en neem een kijkje achter de schermen. Lees ook meer over Claire Danes , de inspiratie voor de serie en de manier waarop de schrijvers omgaan met racisme en stereotypen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!