Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Claire Danes bevestigt het einde van Homeland

  •  
19-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Homeland S07
Na het achtste seizoen is de spionageserie ook wat Claire Danes betreft helemaal afgelopen.
Voor de première van seizoen zes werd Homeland al verlengd met een zevende en ook een achtste seizoen. Showrunner Alex Gansa gaf aan dat het achtste seizoen ook zijn laatste seizoen zou worden, maar liet weten dat zender Showtime, waar Homeland in Amerika te zien is, vervolgens beslist of de serie helemaal stopt. Claire Danes bevestigde in een interview met Howard Stern (die binnenkort te gast is bij David Letterman ) dat ook zij na het achtste seizoen afscheid neemt van Carrie Mathison en een negende seizoen zonder Carrie lijkt erg onwaarschijnlijk. Danes liet ook weten dat ze voor de tweede keer zwanger is. Haar zwangerschap zal volgens haar geen invloed hebben op de komst van het achtste seizoen, waarvan de opnamen later dit jaar van start zullen gaan.
Bij ons in Nederland is het zevende seizoen van Homeland nu elke zaterdag te zien op NPO 3. De voorgaande zes seizoenen kun je momenteel terugkijken op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!