Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Chilling Adventures of Sabrina S02 heeft datum

  •  
01-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Sabrina Poster
Het tweede seizoen van Chilling Adventures debuteert over iets meer dan vier maanden op Netflix.
Netflix onthulde een eerste teaser voor het tweede seizoen van Chilling Adventures of Sabrina. Waarschijnlijk ging dat per ongeluk, want de teaser werd niet veel later weer van Netflix verwijderd. De teaser staat nu echter ook online en bevat de eerste beelden van de nieuwe afleveringen: Sabrina heeft daarin een metamorfose ondergaan en is nu helemaal gekleed in het zwart. De teaser toont ook de releasedatum: de tweede reeks verschijnt op 5 april. De complete cast keert terug, aangevuld met nieuwkomers als Alexis Denisof en Jedidiah Goodacre. Denisof speelt de vriend van de 'echte' Mary Wardwell (Michelle Gomez), die niet weet dat er iemand anders in het lichaam van zijn vriendin schuilt. Goodacre speelt Dorian Gray, een nachtclubeigenaar die een vervloekt schilderij bezit.
Het tweede seizoen van Chilling Adventures of Sabrina verschijnt 5 april op Netflix. Voor 14 december staat er tevens een kerstspecial van de serie op het programma.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!