Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Chilling Adventures of Sabrina krijgt kerstspecial

  •  
12-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Sabrina Christmas
Op 14 december komt Sabrina even terug met een speciale aflevering om de feestdagen te vieren.
Het tweede seizoen heeft momenteel weliswaar geen releasedatum, maar Chilling Adventures of Sabrina krijgt alvast een extra aflevering getiteld A Midwinter's Tale. In deze kerstspecial viert de Church of Night de Winter Solstice - de langste dag van het jaar - waarbij er rond het haardvuur spookverhalen verteld worden. Sabrina (Kiernan Shipka) besluit een seance op te zetten om zo in contact te komen met haar overleden moeder, maar tijdens de feestdagen komen er ook vaak ongenodigde gasten op bezoek. In het onderstaande kerstfilmpje van Netflix (let niet op de overige aankondigingen, want die gelden lang niet allemaal voor Nederland) kun je alvast een eerste glimp van de aflevering opvangen. Zo vertelt Hilda (Lucy Davis) aan Sabrina dat het tijd wordt om hun favoriete kerstfilms te bekijken.
Het eerste seizoen van Chilling Adventures of Sabrina is nu te zien op Netflix. Naar verluidt zijn de opnamen van het aangekondigde tweede seizoen ook al begonnen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!