Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Chilling Adventures of Sabrina heeft teaser

  •  
13-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Sabrina Poster
De duistere 'coming of age' serie van de producenten van Riverdale verschijnt 26 oktober op Netflix.
Chilling Adventures of Sabrina vertelt het verhaal van Sabrina Spellman (Kiernan Shipka uit Mad Men ), een tienermeisje dat half heks en half mens is. Ze wordt opgevoed door haar moederlijke tante Hilda (Lucy Davis uit The Office ) en haar strenge tante Zelda (Miranda Otto uit Homeland ). In de teaser zien we een aantal flitsen van de serie voorbij komen, waarna Sabrina op het feest ter ere van haar zestiende verjaardag de kaarsen op haar taart uitblaast. In tegenstelling tot de Sabrina the Teenage Witch-sitcom met Melissa Joan Hart, moet de Netflix-versie van de stripverfilming een stuk duisterder worden. De VOD-dienst vergelijkt hun adaptatie dan ook liever met horrorklassiekers als Rosemary's Baby en The Exorcist. Roberto Aguirre-Sacasa, de bedenker van de Sabrina-strips die tevens verantwoordelijk is voor Riverdale , werd aangesteld als showrunner.
Het eerste seizoen van Chilling Adventures of Sabrina verschijnt 26 oktober op Netflix. De VOD-dienst is ook met de serie aanwezig op New York Comic Con.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!