Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Child's Play-serie gaat naar zender Syfy

  •  
29-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
70 keer bekeken
  •  
Chucky
De moorddadige pop met de stem van Brad Dourif heeft een onderkomen op televisie gevonden.
De aanstaande Chucky-serie gaat naar de Amerikaanse zender Syfy. Het script wordt geschreven door Don Mancini, de bedenker van de Child's Play-films die bij alle delen betrokken was. Mancini wordt achter de schermen van de serie herenigd met scenarist Nick Antosca, die al eerder met hem werkte aan Syfy's Channel Zero en aan NBC's Hannibal , en Child's Play-producent David Kirschner. Er bestaan momenteel zeven Child's Play-films, waarin acteur Brad Dourif ( Deadwood ) de moordende pop van zijn stem voorziet. In de laatste twee films werd de hoofdrol gespeeld door zijn 37-jarige dochter Fiona Dourif. De nieuwe tv-serie zal verdergaan waar de laatste film ophield. Momenteel is er tevens een film-remake van de originele Child's Play uit 1988 in aantocht.
De Chucky-serie heeft nog geen internationale distributeurs, maar Netflix heeft in Nederland wel al wat series van Syfy ( Van Helsing , Wynonna Earp ) in het aanbod.
Update: de serie is in Nederland vanaf 11 november 2021 te zien bij Fox.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!