Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Castuitbreiding voor House of Cards S06

  •  
31-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
House of Cards Robin Wright
Welke acteurs gaan in het zesde seizoen van House of Cards de door Kevin Spacey achtergelaten leegte opvullen?
We wisten al dat Robin Wright in de laatste afleveringen van de eerste Netflix Original het voortouw zal nemen, maar ook Diane Lane (Unfaithful) en Greg Kinnear (As Good as It Gets) zijn inmiddels aan de cast toegevoegd. Lane werkte onlangs mee aan een aflevering van het aankomende The Romanoffs en Kinnear is nu op Amazon te zien in een aflevering van Electric Dreams. Over hun personages in House of Cards is nog vrijwel niets bekend, maar er werd alvast onthuld dat ze broer en zus gaan spelen. De opnamen van het zesde en laatste seizoen van House of Cards zijn vandaag weer van start gegaan. Na het ontslag van Kevin Spacey lag de productie een behoorlijke tijd stil, maar begin december maakte Netflix bekend dat de politieke dramaserie toch nog afgesloten zal worden met acht nieuwe afleveringen.
Wanneer het zesde seizoen in première gaat is niet bekend. Nu het einde van House of Cards in zicht is, kijkt Netflix tevens naar mogelijke spin-offs voor de serie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!