Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Castle Rock: trailer voor Stephen King-serie

  •  
11-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
54 keer bekeken
  •  
Castle Rock
Het nieuwe voorproefje op de serie Castle Rock is een feest der herkenning voor de fans van Stephen King.
Castle Rock speelt zich af in het gelijknamige plaatsje uit de boeken van King. De eerste trailer onthult Bill Skarsgård (Pennywise in de It-film ) als een mysterieuze gevangene in Shawshank, de gevangenis waar Andy Dufresne ooit uit ontsnapte in The Shawshank Redemption. Hij wordt in contact gebracht met een advocaat (André Holland, bekend van de film Moonlight ), die vervolgens in gesprek gaat met de gepensioneerde sheriff Alan Pangborn (Scott Glenn uit Daredevil ). Pangborn werd in eerdere King-adaptaties al gespeeld door Michael Rooker en Ed Harris. In de trailer zien we tevens de personages van Sissy Spacek (Carrie in de Brian De Palma-film) en Melanie Lynskey (bekend van de King-verfilming Rose Red). Het door Stephen King en J.J. Abrams geproduceerde Castle Rock gaat in Amerika op 25 juli in première bij Hulu.
Er is helaas nog geen Nederlandse release aangekondigd, maar vaak komen de grote series van Hulu (denk aan The Handmaid's Tale en 11.22.63) ook snel onze kant op.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!