Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Carice van Houten over Game of Thrones S08

  •  
04-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
82 keer bekeken
  •  
Carice van Houten Build
De Nederlandse actrice praat over het laatste seizoen van de HBO-serie en het emotionele afscheid op de set.
De laatste keer dat we de door Carice van Houten gespeelde Melisandre in Game of Thrones zagen, zette ze koers richting Volantis, maar beloofde ze aan Varys (Conleth Hill) dat ze nog terug zou keren. Hoewel het personage niet te zien was in de trailer voor het achtste seizoen van Game of Thrones, heeft Melisandre wel degelijk een aandeel in de allerlaatste afleveringen - ze kreeg tevens een eigen poster. In de BUILD-serie (interviews met een live publiek in New York) mocht ze het één en ander komen vertellen over de grote finale en de impact van de show. Zo blikt ze terug op het draaien van een afschuwelijke sterfscène in het vijfde seizoen en verbaast ze zich over het feit dat zoveel kinderen haar naar aanleiding van haar Game of Thrones-rol om een handtekening vragen.
Het laatste seizoen van Game of Thrones gaat 15 april in première bij Ziggo Movies & Series. Van Houten is later dit jaar ook te zien naast Mark Strong in de serie Temple.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!