Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Cargo: Netflix-film met Martin Freeman

  •  
04-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Cargo Poster
Martin Freeman moet zijn dochter in veiligheid zien te brengen, voordat hij voorgoed verandert in een zombie.
Series over zombies zijn er in overvloed: op Fox kun je kijken naar The Walking Dead en op Netflix staan seizoenen van Santa Clarita Diet , Z-Nation , Glitch en iZombie. Netflix doet straks nog een duit in het zakje met Cargo. De hoofdrol in de postapocalyptische dramafilm is voor Martin Freeman ( The Office , Fargo , Sherlock ). Hij geeft in gestalte aan Andy, een vader die samen met zijn jonge dochter door het door zombies geteisterde platteland van Australië trekt. Zelf dreigt hij door een infectie ook in een zombie te veranderen, waardoor hij zo snel mogelijk op zoek moet naar een veilig onderkomen voor zijn kind. Cargo is gebaseerd op de gelijknamige korte film van Yolanda Ramke en Ben Howling. Ramke en Holwling zijn ook zelf verantwoordelijk voor deze avondvullende variant.
Cargo is vanaf 18 mei te zien op Netflix. De film is afkomstig van de producent van The Babadook, de Australische horrorfilm die in 2014 uitgroeide tot bioscoophit.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!