Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Californication dreigt van Netflix te verdwijnen

  •  
09-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
237 keer bekeken
  •  
Californication
De licentie van Gossip Girl kon nog verlengd worden, maar lukt dat ook met de licentie van Californication?
De fansite Netflix-Nederland.nl speurt namelijk regelmatig naar series die op het punt staan van Netflix verwijderd te worden en bericht dat eind deze maand Californication aan de beurt is. De komische dramaserie staat al een aantal jaren op Netflix, maar als de streamingdienst deze maand de licentie voor de uitzendrechten niet weet te verlengen, zullen alle zeven seizoenen op 31 januari uit het aanbod verdwijnen. Toch weet Netflix een licentie soms uiteindelijk alsnog te verlengen (zoals onlangs gebeurde met Gossip Girl ), vooral wanneer ze veel klachten krijgen over het mogelijke verdwijnen van een specifieke titel. Californication draait om het losbandige leven van schrijver Hank Moody (David Duchovny, momenteel weer te zien in The X-Files ), die uit alle macht de verloren liefde van zijn leven Karen (Natascha McElhone uit Designated Survivor ) weer aan zijn zijde probeert te krijgen.
Californication werd bedacht door Tom Kapinos. De scenarist zag onlangs zijn nieuwe serie White Famous na slechts een seizoen ten einde komen, maar is momenteel ook verantwoordelijk voor Lucifer , dat eveneens te zien is op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!