Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Bumping Mics: Jeff Ross en Dave Attell op Netflix

  •  
19-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Bumping Mics
Komieken Jeff Ross en Dave Attell schakelden talloze collega's in voor een driedelige stand-up special.
Jeff Ross begon ooit als 'roaster' bij de Friars Club in New York, en bracht dat format niet veel later naar Comedy Central, waar Bruce Willis het meest recente slachtoffer was. Dave Attell is bij het grote publiek misschien wat minder bekend, maar is eveneens een veteraan op het gebied van stand-up comedy, en maakte eerder tv-programma's als Insomniac (voor Comedy Central) en Dave's Old Porn (voor Showtime). Het tweetal slaat nu de handen ineen voor Bumping Mics with Jeff Ross en Dave Attell, een driedelige special die werd opgenomen in onder meer de Comedy Cellar in New York. Ross en Attell stonden daar niet alleen: in de trailer zien we onder anderen Hasan Minhaj , Michelle Wolf , Ken Jeong, Gilbert Gottfried, Michael Che en Paul Rudd voorbijkomen.
Bumping Mics with Jeff Ross en Dave Attell verschijnt 27 november op Netflix. Bekijk alvast de trailer. Jeff Ross werkt nu tevens voor Netflix aan de serie Historical Roasts.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!