Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Brooklyn Nine-Nine S05 komt naar Netflix

  •  
21-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Brooklyn Nine-Nine S05
Weten Jake (Andy Samberg) en Rosa (Stephanie Beatriz) zich staande te houden in de gevangenis?
Brooklyn Nine-Nine speelt zich af op een ietwat chaotisch politiebureau in New York. Andy Samberg (Saturday Night Live) speelt de getalenteerde, maar onvolwassen detective Jake Peralta en Andre Braugher (Homicide: Life on the Street) is te zien als zijn op het eerste gezicht vrij stoïcijnse baas Raymond Holt. Het vierde seizoen van de komische politieserie eindigde met een cliffhanger: Jake (Andy Samberg) en zijn collega Rosa (Stephanie Beatriz) werden erin geluisd door hun grote idool Melanie Hawkins (Gina Gershon), die corrupt bleek te zijn, en nu probeert de rest van de Nine-Nine hun onschuld te bewijzen. Brooklyn Nine-Nine werd bedacht door Dan Goor (The Daily Show) en Michael Schur ( The Good Place ), die eerder ook schreven voor de sitcom Parks and Recreation.
Het vijfde seizoen van Brooklyn Nine-Nine is vanaf 2 december te zien op Netflix. In Amerika gaat het zesde seizoen van start op 10 januari, deze keer op zender NBC.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!