Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Brooklyn Nine-Nine gaat verder op NBC

  •  
14-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
68 keer bekeken
  •  
Brooklyn Nine-Nine
De serie - hier te zien op Netflix en Comedy Central - werd afgelopen vrijdag nog door Fox gecanceld.
Naast Brooklyn Nine-Nine werden afgelopen weekend nog tientallen andere tv-series gecanceld. Voor een aantal van die series (zoals Lucifer ) zijn al petities gestart in de hoop dat ze straks alsnog terugkeren, maar de doorstart van Brooklyn Nine-Nine is zelfs al concreet. Veel fans (met ook bekende namen als Mark Hamill en Guillermo del Toro ) van de komedie lieten op social media van zich horen en zender NBC heeft nu bekend gemaakt dertien nieuwe afleveringen te bestellen. Brooklyn Nine-Nine speelt zich af op een chaotisch politiebureau in New York, waar de onvolwassen detective Jake Peralta (Andy Samberg) het respect van stoïcijnse baas (Andre Braugher) wil verdienen. De serie werd bedacht door Mike Schur, de maker van het ook verlengde The Good Place. Melissa Fumero en Stephanie Beatriz hebben bijrollen.
In Nederland zijn de eerste vier seizoenen van Brooklyn Nine-Nine te streamen op Netflix. Het huidige vijfde seizoen is hier elke zaterdag te zien op Comedy Central.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!