Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Brie Larson maakt CIA-serie voor Apple

  •  
07-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
67 keer bekeken
  •  
Brie Larson
Claire Danes' tijd als Carrie Mathison komt ten einde, maar wellicht kan Brie Larson die leegte opvullen.
Na bejubelde rollen in films als Short Term 12 en Room was Brie Larson te zien in grote blockbusters als Kong: Skull Island en Captain Marvel , en nu betreedt de actrice ook de VOD-wereld. Ze krijgt de hoofdrol in een nog titelloze serie over Amaryllis Fox, een jonge vrouw die carrière maakte bij de CIA. Het drama wordt een adaptatie van de op 15 oktober te verschijnen biografie van Fox en Larson zal de serie ook nog zelf produceren, samen met onder anderen Howell Taylor (A Star Is Born). Megan Martin (producent en scenarist van Animal Kingdom ) staat op het punt te worden aangesteld als showrunner. De serie is momenteel in ontwikkeling bij Apple, dat direct een compleet seizoen heeft besteld om te debuteren op hun aanstaande VOD-dienst.
Brie Larson is volgende maand ook te zien in Avengers: Endgame. Ze krijgt bij Apple gezelschap van Avengers-collega Chris Evans, die er ook aan een eigen serie werkt.
Foto credit: Michael Kovacs/Gettyimages
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!