Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

BoJack Horseman: trailer voor seizoen vijf

  •  
04-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BoJack Horseman S05
Tien dagen voor de release is hier dan eindelijk de volledige trailer voor de vijfde reeks van de animatieserie.
Will Arnett (die onlangs te zien was in Arrested Development ) is in BoJack Horseman te horen als het titelpersonage. BoJack had ooit de hoofdrol in een populaire sitcom, maar is inmiddels een aan lager wal geraakte acteur die geplaagd wordt door allerlei angsten en neuroses. In het vijfde seizoen maakt hij een comeback op televisie met de serie Philbert, waarin het door hem gespeelde personage opvallend veel overeenkomsten vertoont met BoJack zelf. In de nieuwe reeks wordt BoJack weer vergezeld door zijn goede vriend Todd Chavez (Aaron Paul), zijn agent en ex-vriendin Princess Carolyn (Amy Sedaris), zijn voormalige rivaal Mr. Peanutbutter (Paul F. Tompkins) en schrijfster Diane Nguyen (Alison Brie). De serie is afkomstig van Lisa Hanawalt en Raphael Bob-Waksberg, die tevens voor Netflix werken aan het gelijksoortige Tuca & Bertie.
Het vijfde seizoen van BoJack Horseman verschijnt 14 september op Netflix. Bekijk hieronder alvast de trailer en lees daarnaast onze recensie van het vierde seizoen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!