Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

BoJack Horseman keert terug in september

  •  
28-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BoJack Horseman S05
Het vijfde seizoen van de animatieserie rond BoJack Horseman is vanaf 14 september te zien op Netflix.
Will Arnett (onlangs te zien in Arrested Development ) is in de serie te horen als BoJack Horseman. BoJack was ooit een populaire sitcom-ster, maar inmiddels zit zijn carrière in het slop en wordt hij geplaagd door allerlei angsten en neuroses. Met hulp van zijn goede vriend Todd Chavez (Aaron Paul uit Breaking Bad ) en zijn agent en soms vriendin Princess Carolyn (Amy Sedaris uit Unbreakable Kimmy Schmidt ) probeert hij terug aan de top te komen. Verder is ook Alison Brie ( GLOW ) in de serie te horen als schrijfster Diane Nguyen. De premièredatum van het vijfde seizoen werd - onder druk van de fans - op Twitter vrijgegeven door BoJack zelf. De animatieserie is afkomstig van Lisa Hanawalt en Raphael Bob-Waksberg, die tevens voor Netflix bezig zijn met Tuca & Bertie.
Het vijfde seizoen van BoJack Horseman is vanaf 14 september te streamen op Netflix. Er is nog geen trailer, maar er werd al wel een eerste foto vrijgegeven.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!