Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Black Sails S04 vanaf vandaag op Netflix

  •  
30-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
450 keer bekeken
  •  
Black Sails
Het allerlaatste seizoen van het Emmy-winnende piratendrama Black Sails is nu te zien op Netflix.
De serie van zender Starz is een soort prequel op het beroemde boek Treasure Island van Robert Louis Stevenson, waarin een expeditie op zoek gaat naar de goudschat van de gevreesde kapitein Flint. Black Sails vertelt de voorgeschiedenis van Flint, die in de laatste seizoenen van de serie het piratenbestaan in zijn thuishaven New Providence bedreigd ziet worden door de Britten. Flint wordt gespeeld door Toby Stephens (bekend van de Bond-film Die Another Day), die we later dit jaar terug gaan zien in de nieuwe Netflix-serie Lost in Space. Verdere bijrollen zijn er voor Hannah New (The Strain), Luke Arnold ( Glitch ) en Tom Hopper (Merlin). Black Sails werd bedacht door Robert Levine ( Touch ) en Jonathan Steinberg (Jericho). Achter de schermen is ook Michael Bay (het aankomende Jack Ryan ) betrokken als producent.
Het vierde en laatste seizoen van Black Sails bestaat wederom uit tien afleveringen. De makers van de serie werken momenteel voor Amazon aan een nieuwe serie over de Egyptische koningin Cleopatra.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!