Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Billions krijgt een vierde seizoen

  •  
27-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Billions S02
Het derde seizoen van de serie met Damian Lewis (Homeland) is momenteel wekelijks te zien bij Ziggo.
Lewis (tevens bekend van series als Band of Brothers en Life) geeft in Billions gestalte aan de geniale belegger Bobby Axelrod, de trotse oprichter van Axe Capital. Openbaar aanklager Chuck Rhoades (Paul Giamatti) heeft echter een grote hekel aan Axelrod en de dubieuze manier waarop hij zijn fortuin vergaarde. Hij doet er dan ook alles aan om hem achter tralies te krijgen. De relatie tussen de twee kemphanen wordt extra gecompliceerd gemaakt door Wendy Rhoades (Maggie Siff), die getrouwd is met Chuck, maar als performance coach in dienst is bij Axe Capital. Malin Akerman (Trophy Wife) is te zien als de vrouw van Axelrod en andere bijrollen zijn er voor David Costabile (Breaking Bad), Asia Kate Dillon (Orange is the New Black) en Toby Leonard Moore (Daredevil).
Billions werd bedacht door David Levien en Brian Koppelman (Rounders, Ocean's Thirteen). Lees de recensie van de start van seizoen drie en beluister de soundtrack.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!