Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Big Mouth S02 verschijnt op 5 oktober

  •  
29-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Big Mouth S02
Netflix onthulde wanneer het gloednieuwe seizoen van de schaamteloze animatieserie wordt vrijgegeven.
Big Mouth volgt Nick (Nick Kroll), Andrew ( John Mulaney ) en Jessi (Jessi Klein), drie kinderen die tegelijk in de puberteit terechtkomen. Ze krijgen daarbij 'advies' van de 'hormoonmonsters' Maurice en Connie. In het tweede seizoen wordt straks David Thewlis geïntroduceerd als The Shame Wizard, de grote vijand van de hormoonmonsters. Verder zal Gina Rodriguez ( Jane the Virgin ) te horen zijn als een nieuwe leerling op de school van de drie pubers. Big Mouth werd bedacht door jeugdvrienden Nick Kroll (ook met Mulaney op Netflix te zien in de special Oh, Hello Broadway ) en Andrew Goldberg (Family Guy). Naast hun twee hoofdpersonages spreken Krull en Mulaney nog veel meer personages in en verder verlenen onder anderen SNL-veteranen Fred Armisen en Maya Rudolph (binnenkort samen te zien in Forever op Amazon) hun stemgeluid.
Netflix maakt steeds meer animatieseries voor volwassenen; binnenkort verschijnt bijvoorbeeld ook nog het vijfde seizoen van het tragikomische BoJack Horseman.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!