Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Big Little Lies S02: Meryl Streep gecast

  •  
25-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
Drievoudig Oscarwinnaar Meryl Streep (The Post) is gecast in het tweede seizoen van Big Little Lies.
Streep zal in de HBO-serie gestalte geven aan Mary Louise Wright, de moeder van Perry (Alexander Skarsgard, binnenkort te zien in Mute ). De actrice had eerder een rol op HBO in de miniserie Angels in America en won onlangs een Emmy als de voice-over van de Netflix-documentaire Five Came Back. De cast van het tweede seizoen van Big Little Lies bestond al uit Oscarwinnaars Nicole Kidman en Reese Witherspoon. Ook de terugkeer Shailene Woodley en Laura Dern lijkt waarschijnlijk. Het tweede seizoen van de voormalige miniserie wordt wederom geschreven door David E. Kelley, die daarbij hulp krijgt van Liane Moriarty, de auteur van het boek waar het eerste seizoen op werd gebaseerd. Regisseur Jean-Marc Vallée (nu bezig met Sharp Objects ) werd vervangen door Andrea Arnold (American Honey), maar blijft wel aan als producent.
Vanaf 1 februari is Streep samen met Tom Hanks in de bioscoop te zien in The Post van Steven Spielberg. Eerder deze week ontving ze een Oscarnominatie (haar 21ste in totaal) voor haar rol in die film.
Lees ook de recensie van Big Little Lies en beluister de soundtrack.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!