Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Better Call Saul S04 gaat in augustus van start

  •  
01-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Better Call Saul S04
De prequel op het succesvolle Breaking Bad wordt in Nederland aangeboden als een Netflix Original.
In Amerika gaat het vierde seizoen van Better Call Saul op 6 augustus van start op zender AMC. In Nederland zijn de rechten in handen van Netflix, dat de afleveringen van het derde seizoen destijds telkens een dag na de uitzending in Amerika aan het VOD-aanbod toevoegde. Als Netflix de rechten kan behouden, is het vierde seizoen dus vanaf 7 augustus ook weer te zien in Nederland. Better Call Saul draait om de door Bob Odenkirk gespeelde advocaat Saul Goodman. In de eerste seizoenen van de prequel gaat hij echter nog door het leven als Jimmy McGill. In het vierde seizoen duikt Jimmy steeds dieper in de criminele onderwereld. Naast Odenkirk maakt ook Jonathan Banks weer deel uit van de cast en in het derde seizoen werd ook Breaking Bad-veteraan Giancarlo Esposito weer geïntroduceerd als Gustavo Fring.
Better Call Saul werd (mede) bedacht door Vince Gilligan (The X-Files), de bedenker van Breaking Bad. Bekijk de recensie van seizoen drie en lees meer over de leader.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!