Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Better Call Saul overlapt met Breaking Bad

  •  
18-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
63 keer bekeken
  •  
Better Call Saul S04
Het vierde seizoen van Better Call Saul krijgt straks scènes die plaatsvinden in de tijdlijn van Breaking Bad.
Showrunner Vince Gilligan bevestigde de overlappende tijdlijnen in een interview met Entertainment Weekly. 'We hebben straks een verhaallijn waarmee we ons op Breaking Bad-terrein begeven en die ons op het pad richting Walter White zet', vertelt Gilligan. 'Ik kan niet wachten om het aan de kijkers te laten zien.' Gilligan kon verder alleen nog maar prijsgeven dat Saul / Jimmy (Bob Odenkirk) bij de scènes betrokken is. De showrunner gaf in eerdere interviews al aan dat hij de Breaking Bad-personages Walter White (Bryan Cranston) en Jesse Pinkman (Aaron Paul) graag nog een keer op wil laten draven in Better Call Saul, dat zich tot nu toe afspeelde voor de gebeurtenissen in Breaking Bad. Het vierde seizoen van de prequel gaat in Amerika op 6 augustus van start op AMC en Netflix heeft inmiddels bevestigd dat de reeks op 7 augustus bij ons in première gaat.
Bekijk hieronder ook nog een komische Breaking Bad-sketch met Bryan Cranston en Aaron Paul, waarin vooral Cranston moeite heeft om afscheid te nemen van de serie.
Bekijk verder de recensie van Better Call Saul S03 en lees meer over de leader.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!