Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Bates Motel S05 komt naar Netflix

  •  
23-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
210 keer bekeken
  •  
Bates Motel S05
Het allerlaatste seizoen begeeft zich op Psycho-terrein en introduceert Rihanna als Marion Crane.
Bates Motel begon ooit als een prequel op de klassieke film van Alfred Hitchcock, maar dan in een hedendaagse setting. De serie verkent de oorsprong van de relatie tussen Norman Bates (Freddie Highmore uit The Good Doctor ) en zijn moeder Norma (Vera Farmiga, onlangs ook gecast in de Sopranos-prequel ), die samen een motel runnen. Seizoen vijf vertoont echter ook wat overlap met de film van Hitchcock en introduceert Rihanna (Ocean's Eight) als Marion Crane, een personage dat beroemd werd gemaakt door Janet Leigh, en later in de remake ook nog werd gespeeld door Anne Heche. Volgens Bates Motel-bedenker Carlton Cuse (nu voor Amazon bezig met Jack Ryan ) zal haar verhaal in de serie wel net even anders verlopen, zodat de fans van de film toch nog enigszins verrast worden.
Het vijfde en laatste seizoen van Bates Motel is vanaf 20 februari te zien op Netflix. Je kunt daar momenteel ook kijken naar Psycho II en de remake van het origineel.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!