Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Bates Motel S04 komt op 7 maart naar Netflix

  •  
02-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Bates Motel
Freddie Highmore (momenteel op televisie te zien in The Good Doctor) keert terug als de jonge Norman Bates.
Bates Motel fungeert namelijk als prequel op de klassieker Psycho van Alfred Hitchcock, waarin Anthony Perkins gestalte gaf aan Bates. In de serie runt de jonge Norman Bates (Highmore) samen met zijn moeder Norma (een voor een Emmy genomineerde Vera Farmiga) een motel aan de kust van Oregon. In het vierde seizoen begint Norma zich ernstig zorgen te maken over de geestelijke gezondheid van haar zoon, die zijn grip op de realiteit volledig kwijt dreigt te raken. Bates Motel werd bedacht door Carlton Cuse (Lost), die nu voor Amazon bezig is met Jack Ryan. De serie werd vorig jaar afgesloten met een vijfde seizoen dat losjes werd gebaseerd Psycho, aangezien we daarin kennis maakten met Marion Crane. Het personage werd in de originele film gespeeld door Janet Leigh en op televisie mocht zangeres Rihanna de rol op zich nemen.
Het vierde seizoen van Bates Motel is vanaf 7 maart te zien op Netflix. Wanneer het vijfde en laatste seizoen naar de streamingdienst komt is helaas nog niet bekend.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!