Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Barry: trailer voor tweede seizoen

  •  
24-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Barry S02 poster
Acteurs Bill Hader en Henry Winkler wonnen beiden een Emmy voor het eerste seizoen van de HBO-serie.
Bill Hader (SNL) is in Barry te zien als een huurmoordenaar met een existentiële crisis. Tijdens een klus in Los Angeles ontdekt Barry echter dat hij een passie heeft voor acteren, en vervolgens overweegt hij een carrièreswitch. De nieuwe trailer laat zien dat naast Hader ook Sarah Goldberg, Anthony Carrigan en Henry Winkler terugkeren voor de tweede reeks. Winkler, vooral bekend van zijn rol als The Fonz in Happy Days, won vorig jaar zijn eerste Emmy voor zijn rol als Gene Cousineau, de acteerdocent van Barry. De komische serie van HBO werd bedacht en geschreven door Hader en Alec Berg ( Silicon Valley ), die ook een aantal afleveringen van het eerste seizoen zelf regisseerden. Voor het tweede seizoen werd in ieder geval Hiro Murai ( Atlanta ) weer teruggehaald als regisseur.
Het eerste seizoen van de HBO-serie is in Nederland te bekijken bij Ziggo Movies & Series, waar het tweede seizoen straks op de eerste dag van april in première gaat.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!