Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Atlanta S02 gaat 31 maart van start op Fox

  •  
05-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Atlanta S02
Alleskunner Donald Glover is vanaf eind deze maand weer op televisie te zien in nieuwe afleveringen van Atlanta.
Glover bedacht de serie en speelt zelf de hoofdrol als Earnest ‘Earn’ Marks; een student die stop met zijn opleiding, om vervolgens manager te worden van zijn rappende neef Alfred (Brian Tyree Henry), die muziek maakt onder de naam Paper Boi. Atlanta is de eerste hoofdrol op televisie voor Glover, die ooit schrijver was voor 30 Rock en een bijrol had in Community , maar ook zelf een muzikale carrière heeft als de rapper Childish Gambino. Glover krijgt in het tweede seizoen opnieuw gezelschap van Lakeith Stanfield ( Get Out ), die gestalte geeft aan Alfreds rechterhand Darius. Verder keert Zazie Beetz (Domino in de aanstaande Deadpool-sequel) terug als Vanessa, de (ex)vriendin van Earn en tevens de moeder van zijn dochter. Het tweede seizoen introduceert verder komiek Katt Williams als de vader van Alfred.
Het tweede seizoen van Atlanta gaat bij ons op 31 maart in première op Fox. Glover werkt verder nog aan een Deadpool-serie en is later dit jaar in de bioscoop te zien als Lando Calrissian in Solo: A Star Wars Story.
Lees de recensie van het eerste seizoen van Atlanta en beluister de soundtrack.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!