Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Arrested Development S05 in tweeën gesplitst

  •  
17-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Arrested Development
Slecht nieuws voor de fans die het vijfde seizoen op 29 mei in een enkele zitting uit wilden kijken.
Volgens de website The Wrap zal de vijfde reeks van Arrested Development eind deze maand op Netflix debuteren, maar gaat het om enkel de eerste acht afleveringen. De volgende acht verschijnen op een nader te bepalen datum. Eerder werd ook al het eind deze maand te verschijnen vierde seizoen van Unbreakable Kimmy Schmidt opgesplitst. Het vijfde seizoen van Arrested Development is de tweede reeks die helemaal door Netflix zelf wordt geproduceerd. De eerste drie seizoenen waren afkomstig van zender Fox. In de komische cultserie zien we hoe Michael Bluth (Jason Bateman, ook op Netflix te zien in Ozark ) zijn disfunctionele familie in het gareel probeert te houden. Ook Michael Cera, Will Arnett en Tony Hale hebben rollen. In de nieuwe reeks zal Michaels zuster Lindsay (Portia de Rossi) de politieke ladder gaan beklimmen.
De eerste helft van seizoen vijf is vanaf 29 mei te zien op Netflix. Onlangs werd er nog een 'remix' van seizoen vier vrijgegeven. Lees ook meer over de intromuziek.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!