Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

'Apple-series worden wat minder riskant'

  •  
24-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Defiant Ones
Een biografische serie over het leven van Dr. Dre vol drugs, seks en geweld zou al door Apple zijn afgewezen.
Volgens een artikel in de Wall Street Journal wil Apple zich met hun aanstaande VOD-dienst van Netflix en Amazon gaan onderscheiden door te kiezen voor series met 'wat minder riskante content'. Zo zou Apple-baas Tim Cook de serie Vital Signs van Dr. Dre (op de foto te zien in The Defiant Ones ) al hebben afgewezen, omdat het script teveel drugs, geweld en seks bevat. Apple vreest dat ze met te riskante tv-content bepaalde gebruikers van hun producten afschrikken. Volgens de WSJ zijn ook de scripts voor de serie met Jennifer Aniston en Reese Witherspoon inmiddels wat afgezwakt. Verder zou een voorgestelde serie over de #MeToo-beweging te gevoelig liggen en kreeg M. Night Shyamalan ( Split ) van Apple het verzoek om beeldjes van Christus aan het kruis, die in zijn nieuwe serie bij sommige personages aan de muur hangen, te verwijderen.
Cook zou series die geschikt zijn voor de hele familie verkiezen boven series met seks en geweld. De lanceerdatum van de VOD-dienst van Apple is uitgesteld tot maart 2019.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!