Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

American Horror Story verlengd met 2 seizoenen

  •  
13-01-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
4246931413
Goed nieuws voor de fans van American Horror Story. Zender FX verzekert de serie van een achtste en een negende seizoen.
Het nieuws komt al snel na de bekendmaking van het zevende seizoen, dat twee maanden geleden werd aangekondigd. American Horror Story is momenteel één van de best bekeken series op FX en wist in totaal 15 Emmy’s te winnen. Het zesde seizoen van de serie – met de subtitel Roanoke – kwam eind vorig jaar ten einde. De makers verklapten onlangs al wat over hun ideeën voor de volgende seizoenen, waarvan er nu dus nog zeker 3 gaan komen. Een ervan wordt namelijk een cross-over-seizoen met zowel personages uit het eerste seizoen Murder House, als het derde seizoen Coven. Wanneer het achtste en negende seizoen in productie gaan is nog niet bekend. Ook het zevende seizoen heeft momenteel nog geen premièredatum en geen subtitel. Wel werd onlangs bevestigd dat acteurs Sarah Paulson en Evan Peters in seizoen 7 opnieuw van de partij zullen zijn.
Bekijk ook ons achtergrondartikel over de serie en lees de recensie van de eerste aflevering van het zesde seizoen. De eerste vijf seizoenen van American Horror Story – inclusief Murder House en Coven – kun je momenteel terugkijken op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!