Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

American Gods verliest ook nieuwe showrunner

  •  
12-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
American Gods
De vervanger van de originele showrunners Bryan Fuller en Michael Green is ook weer aan de kant geschoven.
Het tweede seizoen van de volgens ons beste serie van 2017 (hier te zien op Amazon) wordt al geruime tijd geplaagd door productieproblemen. De originele showrunners Bryan Fuller en Michael Green besloten in december van 2017 de productie van het tweede seizoen te verlaten, omdat zender Starz naar verluidt wilde gaan snijden in het steeds groter wordende budget. Begin dit jaar werden Jesse Alexander (producent van de serie) en Neil Gaiman (de schrijver van het boek waarop de serie is gebaseerd) aangesteld als hun vervangers. Gaiman was echter ook druk bezig met Good Omens , en Alexander is nu door zender Starz op non-actief gesteld. Naar verluidt zijn de makers - en ook de acteurs - niet tevreden over zijn scripts. Alexander is niet officieel ontslagen, maar producing director Chris Byrne en line producer Lisa Kussner hebben zijn taken overgenomen.
De productie van het tweede seizoen loopt zes weken achter, maar zender Starz laat weten dat de eerste beelden straks onthuld zullen worden op New York Comic Con.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!