Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

American Gods: terugblik en vooruitblik

  •  
05-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
American Gods S02
Het tweede seizoen van de Neil Gaiman-verfilming gaat na het weekend van start bij Amazon Prime.
American Gods is afkomstig van de Amerikaanse zender Starz, maar wordt bij ons in Nederland aangeboden door Amazon. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Neil Gaiman en werd bedacht door Bryan Fuller (Hannibal, Pushing Daisies). In het tweede seizoen gaan we zien hoe Mr. Wednesday (Ian McShane), de oude god Odin die zich op aarde voordoet als mens, zich samen met Shadow Moon (Ricky Whittle) voorbereidt op de oorlog met de nieuwe goden. Omdat de nieuwe reeks van American Gods wat vertraging opliep, is het eerste seizoen nu bijna twee jaar oud. Kijk daarom een uitgebreide (14 minuten!) terugblik op de tot nu toe verschenen afleveringen van de volgens ons beste serie van 2017. En bekijk ook een featurette en een teaser voor het nieuwe seizoen.
American Gods S02 is vanaf 11 maart wekelijks te volgen op Amazon. De VOD-dienst komt eind mei met nog een Neil Gaiman-verfilming in de vorm van Good Omens.
https://www.youtube.com/watch?v=nlGA4l2irbg&t=7s https://www.youtube.com/watch?v=B359bDhB-HE&t=40s https://www.youtube.com/watch?v=3QgT1X01HyQ&t=75s
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!