Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Amazon stopt met I Love Dick, One Mississippi en Jean-Claude van Johnson

  •  
19-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
i love dick
Amazon maakt een einde aan de (tragi)komische series I Love Dick, One Mississippi en Jean-Claude van Johnson.
I Love Dick en Jean-Claude van Johnson hebben het beide één seizoen volgehouden. I Love Dick was afkomstig van Jill Soloway, maar deed het uiteindelijk niet zo goed als het eveneens door haar bedachte Transparent. Onze recensie van de serie kun je hier teruglezen. Kevin Bacon (die in I Love Dick gestalte gaf aan het titelpersonage) heeft inmiddels alweer een nieuw tv-project gevonden, want hij tekende voor een rol in de pilot voor City on a Hill. Jean-Claude van Johnson werd bedacht door scenarist Dave Callaham en was het eerste tv-uitstapje van actiester Jean-Claude van Damme. Klik hier voor de recensie. One Mississippi hield het uiteindelijk iets langer vol dan I Love Dick en Jean-Claude van Johnson, want de semi-autobiografische serie van comédienne Tig Notaro werd na zijn tweede seizoen van de buis gehaald. Lees hier de recensie.

Vorig jaar bestelde Amazon drie nieuwe komedie-pilots (Sea Oak, Love You More en The Climb), maar ook die kregen geen van allen een vervolg. Wel zijn er nieuwe seizoenen van onder meer Catastrophe en Fleabag in de maak.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!