de Lagarde

Alles over Amazon Prime in Nederland

  •    •  
14-12-2016
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
1771257754
Amazon Prime is vanaf vandaag beschikbaar in meer dan 200 landen. Ook in Nederland kunnen we nu gebruik maken van de videodienst.
 
Nederlandse abonnees van Amazon Prime Video kunnen momenteel kijken naar onder meer het automagazine The Grand Tour , de eerste twee seizoenen van Mozart in the Jungle (in Amerika is net het derde seizoen vrijgegeven), alle drie de seizoenen van Transparent , twee seizoenen van de politieserie Bosch ( een derde en een vierde seizoen zijn in de maak ), het eerste seizoen van het komische Red Oaks, het eerste seizoen van The Man in the High Castle (dat in Amerika bijna toe is aan het tweede seizoen ), het eerste seizoen van Hand of God (dat straks na het tweede seizoen ten einde zal komen ) en de kinderserie Tumble Leaf. Volgend jaar wordt er nog meer originele programmering van Amazon toegevoegd, waaronder al door ons gerecenseerde series als Crisis in Six Scenes en Goliath , plus de docuserie American Playboy: The Hugh Hefner Story, Sneaky Pete van Bryan Cranston (Breaking Bad) en Graham Yost (Justified). Daarnaast stelt Amazon ook speelfilms en series van andere zenders beschikbaar...
Abonneren kan via PrimeVideo.com. De eerste 7 dagen zijn gratis en vervolgens betaal je zes maanden lang een introductieprijs van 2,99 euro per maand. Daarna gaat de prijs van 2,99 euro in de maand naar 5,99 euro in de maand – bijna de helft van een standaard Netflix-abonnement. Betalen kan wel enkel met creditcard, er is geen optie om geld over te maken via Ideal of PayPal. Daarnaast is ook nog niet alle beschikbare content momenteel voorzien van Nederlandse ondertitels.
Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!