Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Al pacino gezocht voor The Hunt

  •  
11-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Al Pacino
De acteur was eerder te zien in een aantal HBO-projecten, maar The Hunt wordt zijn eerste streamingserie.
Volgens de website Deadline staat Al Pacino op het punt een deal te sluiten om een van de hoofdrollen te vertolken in The Hunt. De nieuwe Amazon-serie speelt zich af in het New York van 1977 en volgt een speciale groep genaamd The Hunters, die jacht maakt op nazi's die zich in de stad schuilhouden. Pacino geeft gestalte aan de mentor van Jonah Heidelbaum (de al eerder gecaste Logan Lerman), die wraak wil nemen op de nazi's die zijn grootmoeder vermoordden. De Oscarwinnaar (voor Scent of a Woman ) speelde eerder al in een aantal HBO-films (zoals Paterno ) en won verschillende prijzen voor zijn rol in de miniserie Angels in America, eveneens afkomstig van HBO. Pacino is later dit jaar ook nog te zien naast Robert De Niro in de Netflix-film The Irishman van Martin Scorsese.
Amazon heeft tien afleveringen van het door David Weil (Moonfall) bedachte The Hunt is bestelling staan. Jordan Peele ( Get Out , Lorena ) zal de serie produceren.
Foto credit: IMDb
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!