Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

After Life voegt nieuwe castleden toe

  •  
06-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Ricky Gervais: Humanity
Ricky Gervais zal in zijn nieuwe Netflix-serie worden bijgestaan door een heleboel oude bekenden.
De opnamen van After Life zijn inmiddels begonnen in Londen en Netflix heeft nu de volledige cast onthuld. De bekendste namen zijn Penelope Wilton ( Downton Abbey , Doctor Who) en David Bradley (Harry Potter, Game of Thrones ). Daarnaast zal Gervais in de serie herenigd worden met verschillende acteurs uit David Brent: Life on the Road , te weten Mandeep Dhillon, Jo Hartley, Roisin Conaty, Diane Morgan en Tom Basden. Ook is er een Derek-reünie met David Earl en Kerry Godliman. Tot slot is er nog goed nieuws voor de fans van Extras, want er staat tevens een weerzien met Ashley Jensen op het programma. Wie zij in After Life zullen gaan spelen is nog niet bekend, maar Gervais geeft in de serie gestalte aan Tony, een man die na de dood van zijn vrouw alle schroom van zich afgooit.
Wanneer After Life op Netflix in première zal gaan is nog niet bekend. Gervais werkt voor Netflix tevens aan een - nog altijd releasedate-loze - nieuwe stand up-special.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!